23 44 03 48 g3malerfirma@gmail.com

Vores historie

G3 Malerfirma blev stiftet af Claus Jensen tilbage i 2010, men i realiteten bygger vores firma på malererfaring, som er nedarvet gennem tre generationer. Det er derfra udtrykket ”G3” i vores firmanavn stammer. Vi er stolte af vores malerblod, og det er en stolthed, som vi tager med ind i vores arbejde.

Vi gør en dyd ud af at udføre arbejdet til perfektion og efterlade vores kunder glade og tilfredse. Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket giver os en blåstempling inden for branchen. Vores kunder kan dermed vide sig helt sikre i samarbejdet med os som malervirksomhed.

Vi varetager alverdens typer af opgaver, og vi har tilmed stået for restaureringen af kirker i lokalområdet. Vi rykker primært ud i Himmerland og omegn, men vi har også påtaget os opgaver i retning mod Viborg og Aalborg. I 2020 tog vi som virksomhed et vigtigt skridt i vores udvikling. Der opkøbte vi nemlig firmaet Malermester Per Hovgaard.

Denne fortræffelige firmafusion har resulteret i en øget erfaringsbank og større, faglig ekspertise. Som bekendt tænker to hoveder bedre end et, og det har vi i den grad oplevet, da vi flettede de to virksomheder sammen. Derudover bragte overgangen en masse gode malerhænder med sig.

I dag har vi 16 ansatte i vores team, og de er alle ekstremt dygtige til deres arbejde. Da vi både er et malerfirma og en farvehandel, vil du altid finde en af vores kompetente, maleruddannede medarbejdere bag disken.

Derved får du fagfunderet vejledning i forretningen, så du kan være godt klædt på til dine egne projekter. Men vi tilbyder også den særlige service, at vi gerne kommer på besøg hjemme hos dig, hvis du har brug for en professionel vurdering.


Kontakt os