23 44 03 48 g3malerfirma@gmail.com

En velassorteret farvehandel

Hos G3 Malerfirma har vi en farvehandel med et stort udvalg af maling på lager. Da vi også er et praktiserende malerfirma, vil du altid finde en faguddannet maler bag disken i vores forretning. Derfor kan du være sikker på at få kyndig vejledning i vores farvehandel.

Hvis du har nogle tvivlsspørgsmål omkring dit projekt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer gerne forbi din matrikel og tager et kig på opgaven, så du kan få skræddersyet rådgivning.

Kontakt os

Vi udfører

Malerarbejde

Malerarbejde er en omfattende affære. Hvis du ikke er tryg ved at varetage malerarbejdet selv, kan vi klare det for dig. Vi har stor erfaring med at føre penslen og kan udføre din opgave til perfektion.

Tapetsering

Tapetsering er en gammel og fin metode til at tilføre indretningen lidt ekstra farve og blikfang. Hvis du ikke selv har mod på at kæmpe med tapetklisteret, kan vi klare tapetseringen for dig i et snuptag.

Filt og glasvæv

Rå vægge kalder på et lag filt eller glasvæv. Begge dele giver dine vægge beskyttelse og struktur. Vi kan vejlede dig i dit valg af materiale, hvis du er i tvivl om den rigtig løsning for dine vægge.

Facaderenovering

Din husfacade skal modstå både vind og vejr, og det sætter sine spor. Hvis din facade er blevet træt at se på, er en renovering på sin plads. I vores farvehandel kan du finde den rette maling til formålet.

Grafittirens

Hvis du er ked af graffiti på din ydermur, kan vi heldigvis komme dig til undsætning. Med en grundig og effektiv graffitirens bliver hver en streg udvisket, så muren vil fremstå som helt ny igen.

Maling af døre og vinduer

I vores farvehandel finder du den perfekte maling til dine døre og vinduer. Karmenes fremtræden har en massiv indvirkning på det samlede indtryk, så du bør klart overveje at give dem lidt kærlighed, hvis de har behov for det.

Trappeopgange

Trappeopgangen udgør førstehåndsindtrykket i en bygning, og derfor skal den ikke nedprioriteres. Men det kræver ikke alverden at give opgangen et kærligt og effektivt løft. Faktisk kan en ny vægfarve gøre underværker for trappeopgangens samlede udseende.

Vi er klar til at hjælpe dig med netop dit projekt

Kontakt os