23 44 03 48 g3malerfirma@gmail.com

Vi giver algerne kamp til stregen

Det er næsten umuligt at undgå, at alger kommer snigende på dine udendørsarealer.

Med fugt og regn følger alge- og mosbelægninger også. Selvom grøn er en rigtig flot farve, gør de store plamager intet godt for din boligs fremtræden. Derfor skal der selvfølgelig tages hånd om problemet.

Hos G3 Malerfirma tilbyder vi grundig og effektiv algebehandling og fliserens, som giver den grønne belægning kamp til stregen.

Efter vores besøg, vil muren og terrasse fremstå som nye, og der vil gå længere tid, før algerne vender retur.

Kontakt os

Vi udfører

Malerarbejde

Udover algebehandling tilbyder vi også alskens malerarbejde både indendørs og udendørs. En frisk gang maling kan gøre en stor forskel. Hvis du selv vil give dig i kast med penslen, kan du gå på opdagelse i vores velassorterede farvehandel.

Tapetsering

Algebehandling er ikke den eneste service, vi varetager. Tapetsering er også en fast del af vores repertoire. Det kræver et godt håndelag at sætte tapet op, og derfor er vi glade for at kunne assistere på dette område.

Filt og glasvæv

En vigtig del af istandsættelsen af vægge er opsætning af filt eller glasvæv. Disse elementer tilfører din væg både slidstyrke og struktur, og derfor er de super vigtige. Du kan rådføre dig hos os, hvis du mangler faglig viden.

Facaderenovering

Hvis ydersiden af dit hus har set bedre dage, tilbyder vi også facaderenovering. Skaderne og slitagen på husfacaden udbedres, så din bolig igen vil tage sig godt ud fra vejen. Vi garanterer et flot resultat.

Graffitirens

Hvis din bolig er blevet udsat for hærværk, eller du bare er blevet træt af gammel graffitikunst på muren, kan vi udføre grundig og effektiv graffitirens for dig. Når vi har været forbi, vil hvert et spor være slettet.

Maling af døre og vinduer

Standen af dine dørkarme og vinduesrammer har en stor indvirkning på husets samlede fremtræden. Derfor et det vigtigt at holde disse områder ved lige. Dette kan vi heldigvis hjælpe dig med, så du selv slipper for besværet.

Trappeopgange

Vi tager os af både renovering og maling af trappeopgange. Opgangen i et boligkompleks bliver typisk udsat for meget slid grundet den hyppige færdsel. Derfor kan en frisk maling og istandsættelse være nødvendig fra tid til anden.

 

Vi er klar til at hjælpe dig med netop dit projekt

Kontakt os