23 44 03 48 g3malerfirma@gmail.com

Malerfirma med øje for detaljer

Hos G3 Malerfirma går vi op i vores arbejde og er meget detaljeorienteret i udførelsen. Derfor kan du være stensikker på, at resultatet kommer til at stå snorlige, når vi forlader matriklen.

Vi tager hånd om alverdens opgaver, og vi vil også gerne hjælpe dig med dit næste malerprojekt.

Et professionelt malerstrøg giver bare et andet slutresultat, end hvis du selv griber penslen. I vores malerfirma gør vi en dyd ud af at gøre dine farverige drømme til virkelighed.

Kontakt os

Vi udfører

Malerarbejde

Vi udfører alle tænkelige opgaver inden for malerarbejde. Om det drejer sig om store, omfattende malerprojekter eller mindre finpudsninger, står vi klar til at varetage processen. Alt vores malerarbejde bliver udført til perfektion hver gang.

Tapetsering

Drømmer du om en mønstret væg, der skal skabe blikfang i stuen eller soveværelset, kan vi hjælpe dig i mål. Vi udfører professionel tapetsering, så du er sikret et flot, veludført resultat i dit hjem.

Filt og glasvæv

Vi tilbyder både opsætning af filt og glasvæv på dine vægge. Beslutningen er helt op til dig og afhænger af, hvilken struktur du ønsker. Vi informerer dig gerne om fordelene ved henholdsvis glasvæv og filt.

Facaderenovering

Hvis din facade er blevet træt og slidt at se på, er det på tide at give en et ansigtsløft. Vi giver en grundig renovering, hvor skaderne udbedres. Afslutningsvist får muren en frisk klat maling.

Graffitirens

Hvis du har været så uheldig, at din bolig er blevet udsat for hærværk med graffiti, kan vi give dig en hjælpende hånd. Vi udfører yderst effektiv graffitirens, som fjerner hvert et spor af skaden.

Maling af døre og vinduer

Maling af døre og vinduer er et større arbejde, end man skulle tro. Det kræver både præcision og detaljebevidsthed. Vi ligger heldigvis inde med masser af begge dele, når vi maler dine dørkarme og vinduesrammer.

Trappeopgange

Hvis trappeopgangen har set bedre dage, står vi klar til at give den et nyt liv med en frisk klat maling. Vi svinger malerpenslerne og med et trylleslag fremstår opgangen rar og indbydende på ny.

Vi er klar til at hjælpe dig med netop dit projekt

Kontakt os